Александра Богданска вече доста е трудна за разпознаване. На своите 29

...
Александра Богданска вече доста е трудна за разпознаване. На своите 29
Коментари Харесай

Преброиха корекциите на Александра Богданска

Александра Богданска към този момент много е сложна за различаване. На своите 29 години някогашната жена на Даниел Петканов несъмнено сама не знае какъв брой корекции е правила по себе си. Сравнение със фотография от зората на нейната кариера на подиума демонстрира, че лицето й сега няма нищо общо с типа, в който природата го е основала. Хората към този момент се чудят коя е тази, когато я демонстрират по малкия екран.  

За 11-те години, откогато беше определена за амулет на националния тим по баскетбол до момента, Алекс Богданска е направила цялостна смяна във външния си тип. Моделката признава единствено за две пластични операции – на гърдите, в които била поставила силикон сякаш поради работата си, и на носа, който никой не знае за какво отряза преди време дружно с Даниел Петканов, до момента в който към момента беше омъжена за него.

Най-вероятно са платили на някогашната двойка, с цел да си съкратят носовете за реклама на клиниката за естетична хирургия, която е направила услугата. Постепенно, с изключение на тези две промени, за които Алекс признава обществено, във типа й тихомълком започнаха да изникват и всевъзможни други на пръв взор сякаш незабележими разлики с оригинала. Резултатът обаче е тотална загуба на първичния тип на Богданска.

Промените са очебийни и ясно се вижда, че не се дължат само на отминаващото време. Личи, че целият овал на лицето е изменен. Богданска има надалеч по-изразени скули, брадичката й към този момент не е по този начин заоблена и с меки контури, както преди, веждите й имат напълно друга форма и съгласно експерти тя е резултат от микроблейдинг, устните също са надути, въпреки и с мярка, а не като на други родни звезди, които имат податливост да прекаляват с хиалурона.

Резултатът е голяма аналогия на родната звезда със международната холивудска звезда Дженифър Лопес, само че безусловно никаква аналогия със самата нея в истинския й тип. Ако някой, привикнал да гледа Богданска по този начин, както наподобява сега, я види на фотоси от преди 10 години, надали ще я познае. 

Проблемът е, че родната хубавица продължава да се трансформира постепенно и с дребни стъпки, само че явно без никакво желание да спре. Както е тръгнало, най-после тя най-вероятно се трансформира в двойница на всички останали жертви на естетичните процедури и пластичната хирургия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР